Boekpresentatie ‘Zoeter dan wraak’

Datum: zaterdag 16 november Tijdstip 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Bibliotheek Stadkamer Centrum Zwolle  Tijdstip 14:00 – 16:00 uur

Lezing over Diabetes, de behandeling, de gevolgen, preventie en leefstijl. Er lijden enorm veel (> dan een miljoen) mensen aan deze ziekte en aandacht en ondersteuning is van het allergrootste belang. Op 14 november is het Werelddiabetesdag.
Tien thrillerauteurs en hun uitgever Godijn Publishing doneren deze middag een bundel verhalen Zoeter dan Wraak aan DVN Diabetesvereniging Nederland. Boekpresentatie met een hapje en een drankje. Het boek kan ter plekke gekocht worden.
De tien auteurs die meedoen zijn:
Katja Schoondergang, Anita Terpstra, Jacqueline Coppens, Marcella Kleine, Aefke ten Hagen, Iris Boter, Svea Ersson, Marjolein van der Gaag, Linda Jansma en Diana van Hal.
Toegang: gratis, wel reserveren via info@godijnpublishing.nl