Interactieve lezing met schrijfwedstrijd

Tijdens de Spannende Boeken Weken vindt er op 19 juni een interactieve lezing plaats plus de start van een schrijfwedstrijd door Marcella Kleine in samenwerking met de Bibliotheek De Wolden, Bibliotheek Meppel en Bibliotheek Westerveld.
De schrijfwedstrijd is voor iedereen toegankelijk, ook buiten deze gemeenten en ook voor niet-bibliotheekleden.
Het genre mag zelf worden bepaald, maar het verhaal moet beginnen met de startzinnen die door Marcella zijn opgesteld. Deze, alsmede de spelregels en voorwaarden, zijn aan te vragen via het contactformulier op www.marcellakleine.nl Uiterste inzenddatum verhalen: 1 september 2018.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *