MARCELLA KLEINE    Boeken met spanning

 

BOEKEN

Binnenwereld

Zes jaar na het verongelukken van haar man geeft de jonge weduwe Lynnette zich over aan een nieuwe liefde, al blijft het onverwachtse verlies van haar echtgenoot een gapende wond waarover zij moeilijk kan praten.

De ernstig gedragsgestoorde Jordy is veroordeeld tot jeugd-tbs en wordt behandeld in een gesloten kliniek. Wanneer zijn moeder overlijdt, leest hij in haar dagboek wat zij al die jaren voor hem verborgen heeft gehouden. Ondanks zijn verdriet brengt het hem ook iets goeds.

Als de wegen van Lynnette en Jordy elkaar kruisen, wordt zij met een pijnlijke waarheid geconfronteerd die haar in staat stelt kritisch naar zichzelf te kijken.

ISBN: 978-94-92657-07-7

 

Vilein

Als de man van Julia dood wordt aangetroffen, wordt voor Julia het gezegde 'Het leven begint bij veertig' waarheid. Na jarenlange onderdrukking voelt ze zich eindelijk bevrijd. Een reeks ongrijpbare gebeurtenissen zet haar leven echter op zijn kop. Vertwijfeld vraagt Julia zich af wat haar rol in het geheel is. Wanneer het verleden het heden inhaalt en ze de ontbrekende puzzelstukjes van haar traumatische jeugd kan invullen, wordt ze opnieuw het slachtoffer van een vilein persoon.

ISBN: 978-90-824398-6-1

Eindbestemming

Acht Zinderende zomerthrillers door Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine

'Op mijn tenen loop ik het bos in omdat ik niet gehoord wil worden. Voor wilde dieren ben ik niet bang, maar de afgelopen nacht spookt nog door mijn hoofd. Heeft hij een ander en wil hij mij uit de weg ruimen? Geen mens zal me hier terugvinden als ik plotseling verdwijn. Of als Frank doet alsof ik verdwenen ben.'

Wie kijkt er niet uit naar een onbezorgde vakantie? Maar soms gaat het op reis gruwelijk mis. Ongerept natuurschoon, afgelegen campings en luxe hotelsuites in wereldsteden kunnen zomaar het decor worden van angstaanjagende taferelen.

ISBN: 978-90-8253-200-5 

 

Souvenir
Zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt Susan wie de dader moet zijn en reist af naar Indonesië, het land waar haar kind tijdens een backpack vakantie werd verwekt. Door dubieuze gebeurtenissen wordt Susans overtuiging nog meer gevoed. Esmée is in Indonesië. Of hebben haar familie en psycholoog gelijk en is ze psychisch doorgedraaid?

ISBN: 798-90-824398-0-9HELS
Een Zinderende Zomer Thriller door Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine 
Wanneer studentes Jessica en Martine in de zomervakantie in een luxe hotel in Scheveningen gaan werken, kunnen zij niet vermoeden dat hun leven voorgoed zal veranderen.
Zon, zee, strand, een bruisend uitgaansleven en aantrekkelijke mannen.
Het zijn de perfecte ingrediënten voor een geweldige zomer.
Maar dan wordt in de duinen het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Ze is vermoord.
Haar vriendin is spoorloos verdwenen. De politie tast in het duister. Wat is er gebeurd?
Al snel verandert de zorgeloze zomer ook voor Jessica en Martine in een ware nachtmerrie.

ISBN: 978-90-820586-4-2


Schemergebied
 Wanneer Renate tijdens een examenfeest in de Kennemerduinen verdwijnt, tast iedereen in het duister over haar lot. Is ze weggelopen, ontvoerd, vermoord of heeft ze zelfmoord gepleegd? Dertig jaar later gaat haar klasgenote Sabrina nog steeds gebukt onder de verdenking dat zij met Renates verdwijning te maken heeft. Heeft ze ook werkelijk met de verdwijning te maken? Welke informatie houdt ze al die jaren angstvallig verborgen? Als Sabrina na een reconstructie een van de feiten wil rechtzetten, komt haar eigen leven in gevaar.
ISBN: 798-90-484-3191-5


Schijnvertoning
Ellen leidt samen met haar gezin een luxe leven.
In hun villawijk hebben zij een vriendenclub opgebouwd, waar de Prosecco rijkelijk vloeit.
Mooi en succesvol zijn is de norm.
Een nieuwe baan in een psychiatrische instelling toont Ellen een andere kant van de maatschappij. Langzaamaan ontstaan er scheurtjes in haar levensvisie, waardoor zij met andere ogen naar haar leven kijkt. Dit brengt haar in verwarring.
Wanneer er ook nog vreemde dingen gebeuren, vraagt zij zich af wie daar achter zit.
Of verbeeldt zij zich alle gebeurtenissen, zoals haar omgeving beweert?
Al haar zekerheden raken aan het wankelen en Ellen dreigt zich daarin te verliezen.
ISBN: 798-90-484-2723-9


Luisterfragment over de achtergrond van Schijnvertoning

De voltooiing
Kunstschilderes Marscha ziet haar droom in vervulling gaan wanneer zij een boerderij op het platteland koopt. Telkens terugkerende nachtmerries en dreigementen van buitenaf verstoren haar geluk echter. Iemand heeft het op haar leven gemunt, maar wie?
Marscha tast volledig in het duister en kan niet vermoeden dat zij het slachtoffer dreigt te worden van een dramatische gebeurtenis uit het verleden.
Een gebeurtenis, die van grote invloed is geweest op het leven van de vorige bewoners van de boerderij. En niet alleen van hen... Er blijkt nog een slachtoffer te zijn, die nu het verleden komt voltooien. 
ISBN: 978-90-484-2225-8
Te bestellen via online boekhandels en via de boekwinkel. Zwervend door het leven
Verhalen over het leven van probleem- en zwerfjongeren.
Niet alleen de jongeren zelf komen aan het woord, maar ook een jeugdagent, hulpverlener, leerplichtambtenaar en een directeur van Bureau Jeugdzorg geven hun visie op de problematiek van deze jongeren en de knelpunten in de hulpverlening.
ISBN: 978-90-79033-24-9 


Beschadigd maar niet geknakt

Verhalen over het leven van mensen, die door psychi(atri)sche problemen verslaafd of dakloos zijn geworden. Ondanks alles zijn zij uiteindelijk, met vallen en opstaan, staande gebleven. Nog altijd ontmoeten mensen met psychiatrische problemen onbegrip of worden zij vermeden. Dit boek hoopt bij te dragen aan een positievere beeldvorming.
ISBN: 978 - 90-79033-15-7Gedichtenbundel 'Nevelslierten in het hoofd'
In de gedichtenbundel zijn gedichten opgenomen over de persoonlijke beleving van mensen ten aanzien van psychiatrie en psychisch lijden. Ook anderen, die zich nauw betrokken voelen bij deze mensen, hebben hun gevoelens in gedichten verwoord.
ISBN: 798-90-79033-20-1 

De gedichtenbundel is te bestellen via:
http://shop.boekenbent.com/product_info.php?products_id=475

Wilt je de covers van de boeken zien, kies dan rechts bovenaan voor 'boekcovers'.